MÁDARA ecocosmetics
Deep Moisture Vitamin Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Denna multi-verkande sammansättning av jättenattljusolja, gurkörtsolja och hallonfröolja i kombination med vitaminfyllda extrakt av havtorn och nypon tillför en superdos av energigivande, aktiva ingredienser som verkar mot torrhet och glåmighet. 

Oljan är rik på omega 3–6-fettsyror och förbättrar hudens fuktnivåer samtidigt som dess barriär stärks. E-vitamin stärker hudens naturliga skydd mot yttre stressfaktorer. Den lätta oljan är berikad med upplyftande doftnoter av citrusfrukter och absorberas omedelbart av huden, där den verkar uppfräschande och mjukgörande för en slätare och strålande hud. 

Ekologiskt certifierad av ECOCERT/Cosmos. Passar alla hudtyper. 

ANVÄNDNING
Applicera på rengjord hud i ansiktet och på halsen. Använd ensam eller blanda några droppar i din ansiktscreme eller kroppslotion. 

Artikelnummer: 89463
Användning

Applicera på rengjord hud i ansiktet och på halsen. Använd ensam eller blanda några droppar i din ansiktscreme eller kroppslotion. 

Upptäck mer som Deep Moisture Vitamin Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.