Rituals...
The Ritual of Namasté Active Firming Night Cream Refill

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
389 kr
389 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Visa respekt för naturen och för din hud med den eco-chica refillförpackningen med firming night cream från The Ritual of Namasté. Den passar perfekt i din exklusiva förpackning och innehåller samma välgörande komplex av helig lotus och gotu kola som återställer din hy under natten. Den vårdande och återfuktande formulan bidrar till att minimera rynkor för en slätare och ungdomligare hy.

Så här använder du refillförpackningen: Avlägsna först den inre behållaren från burken genom att trycka uppåt på behållarens botten. Placera sedan den nya refillbehållaren i burken. Avlägsna skyddsöverdraget från refillen och tryck ned den i burken tills du hör ett klick. Krämen är nu klar att använda.
Avsluta kvällens rengöringsritual genom att applicera firming night cream i ansiktet och på halsen. Undvik ögonen. Massera försiktigt med uppåt- och utåtgående rörelser.

Upptäck mer som The Ritual of Namasté Active Firming Night Cream Refill

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.