Acqua Di Parma
Acqua Di Parma Illuminating Face Exfoliant

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 75 g
Beskrivning

En behagligt krämig och återfuktande emulsion berikad med små mikrokorn av vulkanisk pimpsten som skonsamt exfolierar huden, avlägsnar orenheter och låter huden andas. Upplev mjuk, djuprengjord hud med förnyad lyster.

Innehåll: 75 g

Användning

Använd 1-2 gånger i veckan efter rengöring, applicera på fuktig hud och massera varsamt, skölj sedan av och följ upp med övriga hudvårdsprodukter.

Italian Resort

En global anti-aging-serie för djupgående upplivning av huden. Ren energi som jobbar för att reducera synlighet av åldrande och ger förnyad lyster och ungdomlighet till huden samtidigt som den ger dig känslan av att du befinner dig på en semester och spanar ut över den italienska medelhavskusten. Serien innehåller ett unikt komplex kallat Re-Activating Complex och som är den aktiva anti-age-komponenten i varje produkt. Det är ett dyrbart elixir erhållet från den rika växtligheten i medelhavet som har förmågan att återställa energin i huden och hjälper till att göra den silkeslen, fastare och med förnyad lyster.

Upptäck mer som Acqua Di Parma Illuminating Face Exfoliant

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.