L'Oréal Paris
Revitalift Laser

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Glycolic Acid Pads
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

L'Oréal Paris Revitalift Anti-Age Glycolic Peel Pads är lättanvända peeling-pads med ett 9.6% glykolsyrekomplex. Padsen är dubbelsidiga (en texturerad och en mjuk sida för kraftigare respektive mildare exfoliering) och förberedda med vätska för enkel användning med perfekt fördelning över huden.

Med åldern avtar hudens förnyelse. Döda hudceller samlas snabbare på hudytan vilket skapar en barriär och förhindrar den optimala funktionen av dina hudvårdsprodukter, huden kan dessutom kännas ojämn, torr och glåmig. Revitalift Anti-Age Glycolic Peel Pads innehåller exfolierande glykolsyra och hjälper till att avlägsna döda hudceller och främjar på så sätt absorbering av nästkommande hudvårdsprodukter. Formulan hjälper även till att ge förfinad hudtextur, en fräsch lyster samt en jämnare hudton.

  • Passar alla hudtyper

  • Exfolierande

  • Förfinar hudtextur

  • Främjar förbättrad produktabsorption

  • Lystergivande

Innehåll: 30 pads

Användning

Används varje kväll efter rengöring. För en pad över ansiktet i cirkulära rörelser, undvik området kring ögon och läppar. Själv inte av utan låt formulan absorberas upp av huden. Följ upp med serum och nattkräm. Använd alltid minst SPF 15 när du är utomhus.

Stäng burken ordentligt efter användning för att hindra produkten från att torka ut.

Glykolsyra är en kraftfull ingrediens. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart och noggrant med vatten. Om huden skulle bli irriterad, använd produkten mer sällan. Skulle irritation kvarstå, sluta använda produkten och ta kontakt med hudläkare.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.