Peter Thomas Roth
Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal

Utgått Fri frakt från 199kr
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Passar ihop med
Peter Thomas Roth
150 ml
Beskrivning

Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal

En skrubb som jämnar ut ojämn hudstruktur genom att exfoliera och främja hudens naturliga cellförnyelse. Den polerar bort ytliga döda hudceller för att lyfta fram en jämnare, ungdomligare, strålande och mer levande hud. Den trippelverkande ansiktsskrubben hjälper till att, vid regelbunden användning, jämna ut hudnyansen, jämna ut fina linjer, rynkor och göra huden klarare.

Den här kraftfulla och högeffektiva exfolieringsbehandlingen riktar sig till åldrad och tilltäppt hud, genom att peela med alpha hydroxysyra, exfoliera med pumpaenzym och polera med aluminiumoxid.

  • Passar alla hudtyper utom de mest känsliga.

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera ett tunt lager på rengjord hy. Massera varsamt i cirkulerande rörelser med fuktade fingertoppar för att polera med mikro-polerande aluminumoxidpulver. Låt verka i tre till sju minuter beroende på hudens känslighet och låt AHA-syran och enzymerna arbeta. Skölj noga. Använd en till två gånger i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Methylparaben,Carbomer,Propylparaben,Alumina,Water/Aqua/Eau,Diazolidinyl,PropyleneiGlycol,CucurbitalPepo (Pumpkin),lLactobacillus/Pumpkin Ferment Extract,iLactic Acid,lUrea,Retinyl Palmitatel(Vitamin A),SodiumiHyaluronate,iSodium Hydroxide,Fragrancel(Parfum).

Upptäck mer som Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.