Annemarie Börlind
Naturoyale Cleansing

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 100 kr

399 kr 499 kr

Du sparar 100 kr

399 kr 499 kr

Variant : 125 ml
Passar ihop med
Annemarie Börlind
50 ml
Beskrivning

Lyft och lyx för mogen hud. Rengöringscrème med silkesmjuk konsistens som rengör huden skonsamt och på djupet. Biolifting komplexet med vit tryffel ger fukt och aktiverar cellförnyelsen. Ger en frisk stimulerad hud förberedd för nästa steg i rutinen. Dokumenterad effekt. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL: Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.

Upptäck mer som Naturoyale Cleansing

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.