Filorga
NCEF-Essence

5stars stars, based on 5 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
525 kr 525
525 kr 525
Variant :
Beskrivning

Upplev en ny nivå av förberedande anti-age-hudvård med NCEF®-Essence från Filorga. Denna koncentrerade essence jobbar med speciella vattensensorer och AQUA-MX-teknologi som bidrar med snabb och hållbar fukt. NCEF-Essence® kombinerar det speciella NCEF®-komplexet med en "anti-pollution"-effekt för att inbringa ny lyster i en glåmig och stressad hud. Formulan är även rik på vitaminer, aminosyror, antioxidanter och mineraler.

NCEF®-Essence är den ultimata produkten att använda efter din rengöring innan du applicerar vidare produkter. Den jobbar som en fuktsluss och gör så att efterföljande hudvård får de bästa förutsättningarna för en maximal effekt.

  • Anti-age

  • Förberedande essence

  • Intensivt fuktgivande

  • Lystergivande

Innehåll: 150 ml

Användning

Använd morgon och kväll på rengjord hud före ditt serum och/eller kräm. Applicera med klappande rörelser över huden eller med en bomullsrondell, tills dess att produkten är helt absorberad. Skölj inte av.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product