Babor
Cleansing System Phytoactive Combination

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Passar ihop med
Beskrivning

Den ultimata rengöringen för dig med oljig eller kombinerad hud. Phytoactive Combination är steg 2 i Babor's Cleansing System, och är designad för att användas tillsammans med HY-ÖL.

Phytoactive Combination ger en mild, djuprengörande effekt och innehåller Babor's exklusiva småborreextrakt; ett växtextrakt med hög koncentration av flavonoider och antioxidanter vilka ger ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan så att hudens naturliga avgiftningsprocess får bästa möjliga förutsättningar att fungera som den ska. Småborreextrakt verkar även naturligt detoxande och sammadragande.

  • Passar en oljig till kombinerad hud

  • Används i kombination med HY-ÖL®

  • Stimulerar mikrocirkulationen

  • Balanserande

  • Djuprengörande

  • Innehåller Guaiazulen som balanserar talgproduktionen, trollhassel som verkar porsammandragande, salvia för sin antibakteriella effekt och trollhassel som verkar lungnande.

  • pH: 4.9

Innehåll: 100 ml

Användning

Steg 1: Applicera fyra pump HY-ÖL på torr hud och massera in över ansikte, hals och dekolletage. Oljan löser upp och avlägsnar vatten- och fettlösliga orenheter så som makeup, överflödigt talg och föroreningar.
Steg 2: Följ upp med två pump av Phytoactive Combination och massera in ovanpå HY-ÖL®. Fukta händerna med vatten och massera huden så att en mjölkig emulsion bildas innan du sköljer av.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.