Clarins
Water Purify One-Step Cleanser

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 56 kr

223 kr 279 kr

Du sparar 56 kr

223 kr 279 kr

Variant : 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Allt välbehag och samma fräschhetskänsla som från att rengöra med vatten... fast utan vatten! I ett enkelt steg medför dessa rengöringar en känsla av "vatten" rengöring. De avlägsnar varsamt lättare makeup och orenheter utan att löddra.

Detta värdefulla, mäktiga vatten, framtaget genom destillation, innehåller samtliga av de renande och egenskaperna från mintväxten. Huden förnyas med ren lyster.

Milt rengörande ämnen baserade på kokos derivat: rengör, avlägsnar lättare make-up. Mintessensvatten stärker och renar. Moringa fröextrakt neutraliserar effekterna från föroreningar, avgiftar. Ispaghul agerar lenande och Provitamin B5 fuktar, lugnar huden.

  • Med mintessensvatten.

  • Lämplig för kombinerad eller fet hud.


Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera en mängd Cleansing Water på en bomullskompress och klappa ansiktet med lätta rörelser föör att varsamt rengöra i ett enkelt steg. Behöver ej sköljas bort. Idealiskt för morgonen eller kvällen för att "väcka" huden och förbereda den för ytterligare hudvårdsprodukter.

Upptäck mer som Water Purify One-Step Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.