Elemis
Balancing Lime Blossom Cleanser

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 146 kr

219 kr 365 kr

Du sparar 146 kr

219 kr 365 kr

Variant : Purifying Cleansing Milk 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En djupt rengörande, balanserande och uppfräschande rengöringsmjölk som effektivt avlägsnar makeup och dagliga föroreningar från huden. Elemis Balancing Lime Blossom Cleanser har en unik formula speciellt framtagen för en kombinerad hud med aktiva ingredienser från limeblommor, lecitin och E-vitamin som hjälper till att vårda huden och balansera överflödigt talg. Lämnar huden mjuk, ren och med en fin lyster!

Innehåll: 200 ml

Nyckelingredienser
  • E-vitamin - återfuktande och antioxidantrik vitamin som skyddar huden från miljömässig stress

  • Limeblomma - med balancerande egenskaper som håller hudens naturliga oljebalans i schack och verkar för att reducera orenheter i huden

  • Lecitin - naturlig återfuktare och emulgator, traditionellt använd i rengörande produkter

Användning

Applicera morgon och kväll och massera försiktigt in i huden med hjälp av fingertopparna. Avlägsna överflödig rengöringsmjölk med en fuktig bomullsrondell eller skölj bort innan du går vidare med ditt ansiktsvatten.

Upptäck mer som Balancing Lime Blossom Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.