Elemis
White Brightening Even Tone Cleanser

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 185 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

En uppklarnande skummande rengöring som skonsamt avlägsnar orenheter och reducerar överflödigt talg ger en ren och matt hud. En unik kombination av ELEMIS Brightening Complex tillsammans med prästkrage och inkapslat C-vitamin, Sophora och Kiwi-extrakt riktar sig mot ojämn hudton och åldersfläckar. Huden lämnas ren, mjuk, klar och med en naturlig lyster.

Nyckelingredienser
  • Sophora - Hjälper till att stödja och verka rogivande för huden efter att den blivit utsatt för hård antioxadativ stress.

  • Inkapslad C-vitamin - C-vitamin kan vara väldigt instabil. Genom att kapsla in det bevaras dess aktiva komponenter och som frigörs när de appliceras på huden. Välkänt för dess uppljusande egenskaper.

  • Prästkrage - Innehåller aktiva beståndsdelar så som saponiner, polyfenoler och polysackarider vilka har visat sig ha en uppljusande effekt på huden.

Innehåll: 185 ml

Användning

Massera försiktigt in 2-3 pump på fuktad hud, undvik området runt ögonen. Skölj bort.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.