Mario Badescu
Carnation Eye Make-up Remover Oil

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 21 kr

84 kr 105 kr

Du sparar 21 kr

84 kr 105 kr

Variant : 59 ml
Beskrivning

Effektiv makeup-remover som avlägsnar den tuffaste sminkningen och även vattenfast ögonmakeup. Denna milda och lätta oljeblandning är idealisk för alla hudtyper.

  • För alla hudtyper

Innehåll: 59 ml

Användning

Fukta en bomullstuss med olja. Tryck försiktigt på ögonlocken och ögonfransar och torka i riktning nedåt tills alla spår av ögonmakeup avlägsnats. Rengör sedan med din rengöring som vanligt.

Ingredienser

Parfum (Fragrance),Tocopherol,Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil,Hulle Minérale)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product