Mario Badescu
Make-up Remover Soap

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
25%
Variant : 177 ml
Beskrivning

Make-up Remover Soap är en mild, oljefri, krämig cleanser som du kan använda dagligen. Den tar bort make-up och orenheter från din hud och ger den en mjuk och len känsla. Den torkar inte ut huden och innehåller inte tvål.

  • För alla hudtyper.

Artikelnummer: 55656
Ingredienser

Glycerin,Cetyl Alcohol,Methylparaben,Stearic Acid,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Triethanolamine,Diazolidinyl Urea,Quaternium-15,Octyl Palmitate,Lauramide DEA,Glyceryl Isostearate,Proylparaben

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt