Mario Badescu
Make-up Remover Soap

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 35 kr

140 kr 175 kr

Du sparar 35 kr

140 kr 175 kr

Variant : 177 ml
Beskrivning

Make-up Remover Soap är en mild, oljefri, krämig cleanser som du kan använda dagligen. Den tar bort make-up och orenheter från din hud och ger den en mjuk och len känsla. Den torkar inte ut huden och innehåller inte tvål.

  • För alla hudtyper.

Ingredienser

Glycerin,Cetyl Alcohol,Methylparaben,Stearic Acid,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Triethanolamine,Diazolidinyl Urea,Quaternium-15,Octyl Palmitate,Lauramide DEA,Glyceryl Isostearate,Proylparaben

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product