Sisley
Radiance Foaming Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
1029 kr
1029 kr
Variant : 125 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Radiance Foaming Cream kombinerar en effektiv makeup-borttagare med hudvårdande egenskaper samtidigt som den ger en skön upplevelse. Dess delikata och släta skummande konsistens förvandlas till en kräm när den masseras in i huden. En ultrasensorisk konsistens som förenklar massagetekniken för att eliminera smink, orenheter, föroreningar, talg och döda hudceller i ett enda svep. Pionextrakt ger mjukhet och komfort till huden, som inte stramar efter rengöring. Grapefrukt-extrakt som jämnar ut hudens textur och Ginkgo biloba-extrakt hjälper till att ge lyster dag efter dag. Huden är renare och vackrare, hyn får direkt mer lyster. Makeup-borttagningen blir till en stund av välbefinnande och en skön känsla på huden tack vare den unika, transformerande konsistensen och doftsignaturen som väcker sinnena. Lämplig för alla hudtyper, även för känslig hud.

Användning

Tryck ut 1 till 2 pumptryckningar av skummet i handflatan och massera sedan försiktigt skummet över ansiktet för att få ett krämigt lödder. Skölj av ordentligt med vatten.

Upptäck mer som Radiance Foaming Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.