Skin79
Cleanest Rice Cleansing Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 150 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Cleanest Rice Cleansing Oil från Skin79 är rengöringsoljan för dig som vill ha effektiv borttagning av makeup, olja och orenheter, men som även vill jobba lystergivande och utjämnande på hudtonen. Cleanest Rice Cleansing Oil är lätt i texturen och passar alla hudtyper, den är rik på diverse fettsyror vilket bidrar förebygger fuktförlust, den innehåller även E-vitamin som bidrar med antioxidanter, samt riskli vilket är rengöringsoljans uppljusande komponent. Huden lämnas rengjord på djupet, silkesmjuk och med en fräsch lyster.

  • Rengöringsolja med riskli

  • Utjämnande & uppljusande effekt

  • Antioxidanter

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 150 ml

Användning

Fördela 2-3 pump av rengöringen i handflatorna. Massera först på torr hud tills det värsta av makeupen har släppt. Addera sedan en liten mängd vatten till händerna och fortsätt att massera tills oljan blivit till en ljus emulsion, skölj då av och fortsätt med din hudvårdsrutin.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.