Skin79
Phyto-Hyaluron Foam Cleanser

4stars stars, based on 5 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
139 kr 139
139 kr 139
Variant :
Passar ihop med
Beskrivning

Phyto-Hyaluron Foam Cleanser från Skin79 är en lyxigt löddrande och mild rengöring som kan användas av alla hudtyper men som passar extra bra till torr hud samt hud som lätt blir stram efter rengöring. Rengöringen tar utan problem bort olja, makeup och orenheter från hudytan samtidigt som den återfuktar och vårdar med en silkeslen, fuktmättad och välmående hud som resultat.

Phyto-Hyaluron Foam Cleanser innehåller phyto-hyaluronsyra, en växtbaserad hyaluronsyra tagen från tamarindfröet, vilket bidrar med en intensiv och hållbar fuktbindande effekt. I denna rengöring har man också valt att använda sig av naturliga milda tvättämnen utvunna ur växter för att ge huden en så mild rengöring som möjligt och därigenom undvika den stramande känslan som kan ibland kan uppstå i samband med rengöring.

  • Återfuktande rengöring

  • Passar alla hudtyper, extra bra för dig med uttorkad hud som lätt blir stram

  • Naturliga tvättämnen

  • Löddrande textur

Innehåll: 150 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product