Babor
Ampoule Concentrates

Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : SOS Matte Finish
Beskrivning

Ett aktivt koncentrat som ger en direkt matt effekt och en visuellt jämnare hudyta med en optiskt utsuddande effekt som får porerna att se mindre framträdande ut. Babor's Matte Finish arbetar smart och balanserar talgproduktionen där det behövs och tillför extra fukt där huden behöver det. Har en sammandragande verkan på porer och förebygger problemhud.

  • Främjar en jämnare, mattare mer balanserad hud

  • Talgkontrollerande

  • Fuktgivande

  • Rekommenderas till en kombinerad/fet hud

  • Reducerar synlighet av porer

  • Ingår SOS

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Babor Ampoule Concentrates går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller om man hellre vill använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt, antingen morgon eller kväll, eller både och. Bryt flaskhalsen och häll fluiden i handflatan. Applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Följ upp med passande dag/nattkräm.
Observeras att ampullerna endast är avsedda för utvärtes bruk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 47580
Ingredienser

Glycerin,Citric Acid,Carbomer,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Alcohol,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Lecithin,Methyl Methacrylate Crosspolymer,Biosaccharide Gum-1,Sodium Hydroxide,Polyglyceryl-10 Laurate,pistacia lentiscus (mastic) gum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.