Babor
Skinovage - Balancing

Utgått Fri frakt från 199kr
Gåva vid köp
Variant : Serum 30 ml
Kampanj

Vid köp av Babor för 599 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

Ett återfuktande serum som är speciellt framtaget för en kombinerad hud. Babor Skinovage Balancing Serum innehåller bland annat den aktiva och balanserande ingrediensen SEBUCON som reglerar talgproduktionen och fuktnivåerna i huden. Serumet är även berikat med ett plankton som arbetar porsammandragande. Naturliga biopolymer balanserar fuktnivåerna och skapar en fuktreservoar. Huden återfinner sin naturliga balans och får en jämnare, mattare hudyta.

Serumet är även baserat på forskningsresultat och innehåller en specifik power peptid som förbättrar hudens regenerations processer för en jämnare mer vital hud.

  • Återfuktande serum

  • För kombinerad hud

  • Reglerar talgproduktionen

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd som tredje steg i din hudvårdsrutin, efter rengöring och ansiktsvatten. Klappa in produkten för bästa resultat och avsluta med ansiktskräm.

Artikelnummer: 52495
Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Betaine,Sodium PCA,Alcohol Denat.,Xanthan Gum,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Fragrance (Parfum),Pentylene Glycol,Panthenol,Algin,Trehalose,Serine,Urea,Glyceryl Polyacrylate,Hydrogenated Lecithin,Sodium Lactate,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Aqua/Water/Eau,Hydrolyzed Milk Protein,Phenethyl Alcohol,Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate,Polyglyceryl-5 Laurate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.