Babor
With Love Ampoule Gift Set

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Det är ofta de små sakerna i livet som gör en lycklig. Ta hand om din hud och skäm bort den med Babor With Love Ampoule Gift Set. Detta set är perfekt att ge som en present till dig själv eller någon du håller kär. Setet innehåller 7 av BABOR's bästsäljande ampuller som kommer få din hud att kännas som ny.

Varje engångsbehandling inleds med intensiv återfuktning. De olika ampullerna innehåller olika ämnen för att ge din hud vitalisering, regenerering och spänst, för en synbar skillnad redan efter 7 dagar.

  • Limited Edition

Setet innehåller följande ampuller:

Innehåll: 7 x 2 ml

Användnig

Efter rengöring med BABOR CLEANSING-produkter. Skaka ampullen och täck ampullhalsen med en ansiktsservett eller bifogade ampullöppnare. Fatta tag i ampullen på dess hals resp. öppnaren och bryt av den på den undre, färgade ringen med en ryckartad rörelse. Häll koncentratet i handflatan och fördela på ansikte, hals och dekolletage. Klappa varsamt in koncentratet i huden. Applicera sedan en vårdande hudcreme.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.