Bioeffect
EGF Day Serum

Utgått Fri frakt
Variant : 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

BIOEFFECT EGF Day Serum - ett serum berikat med en avancerad anti-age teknik vilket arbetar med hudens struktur och hudens fuktbalans. Detta serum ger dig en utjämnande effekt och passar perfekt som bas inför din make-up.

  • Smidigare och fastare hud.

  • Reducerar uppkomsten av rynkor.

  • Reducerad porstorlek.

  • Lämplig för alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Bioeffect

Bioeffect är ett märke som grundar sig på växtbaserade ingredienser som noga kontrolleras och utvecklas hela tiden. De har tio år av forskning inom bioteknik och förflyttar sig där från bioteknik till teknologi inom hudvård. Här finner du plantbaserade tillväxtfaktorer som är naturliga för vår hud. Dess formula är ren och enkel och tillverkas på Island. Kliniskt bevisade resultat med imponerande recensioner!

Användning

Applicera på rengjord hud varje morgon. Vänta 5 minuter innan du applicerar din make-up eller solskydd.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Carbomer,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Aqua,Sodium Chloride,Sorbitol,TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1,Hordeum Vulgare Seed Exract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product