Indeed Laboratories
Resistance Booster

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Resistance Booster är en skyddande booster som kan användas av alla hudtyper där hudbarriären har tagit skada och påverkar hudens naturliga försvar och förmåga att förnya sig. Hudbarriären kan påverkas negativt av t.ex stress, sjukdom, extremväder samt misskötande av huden, Restistance Booster hjälper är då en ypperlig produkt att använda för att hjälpa huden att återställa sig. Ingredienser så som Probiobalance återbalanserar trött och stressad hud, och Melitane hjälper till att stimulera cellförnyelse för ett mer strålande, välmående yttre.

  • Återställer essentiella lipider för att bevara hudens barriär, som i sin tur bidrar till bibehållen fuktbalansen i huden

  • Stödjer upp kroppens naturliga förmåga att återställa och förnya skadad och stressad hud

  • Skyddar huden mot negativ miljöpåverkan

  • Boostar effekten av andra hudvårdsprodukter

  • Bidrar med näring och förebygger uppkomsten av blemmor

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd Mineral Booster 2 gånger dagligen. Applicera 2-3 droppar på rengjord hud morgon och kväll. Applicera direkt på huden, alternativt mixa med serum, återfuktande kräm eller flytande foundation.

Upptäck mer som Resistance Booster

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.