Luxsit Organic Care
Luxsit Regenerating Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ett serum fullt med näring innehållande oljor och extrakt som tränger in i huden snabbt samtidigt som det ger huden lyster. Den aktiva oljan ifrån blåbär har en hög halt av phytosteroler som visat sig återuppbygga kollagen i huden och har en hög halt av E-vitamin som hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer. Nattljusoljan har en hög halt av GLA som hjälper till att binda fukt i huden. Tillsammans med kallpressade ekologiska oljor ifrån argan, avokado och jojoba samt extrakt ifrån morot som är fylld med naturlig A-vitamin är det en näringsbomb för din hud. Använd några droppar på nytvättad lätt fuktig hud under din dagkräm eller för sig iställetför nattkräm.

Innehåll: 30 ml

Ingredienser

Citral,Linalool (3),Limonene (3),Tocopherol (1),Daucus carota sativa root extract (2),Citronellol (3),Geraniol (3),Persea gratissima oil (2),Simmondsia Chinenses (Jojoba) Seed Oil(1),Oenothera Biennis Oil (2),Fragrance (2),Argania spinosa kernel oil (2),Canola Oil (1),Triticum Vulgare Germ Oil (2),vaccinium myrtillus seed oil (1),Eugenol (3),Farnesol (3)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Naturally derived.
(2) Organic.
(3) Part of essential oils.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.