Sisley
l'Intégral Firming Concentrated Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 1353 kr

3156 kr 4509 kr

Du sparar 1353 kr

3156 kr 4509 kr

Variant :
Beskrivning

Sisley l'Intégral Firming Concentrated Serum

För att återskapa det fasta utseendet hos ungdomlig hud och trotsa tyngdlagen har Sisley tagit fram Sisley l'Intégral Firming Concentrated Serum. Serumet passar mogen eller förtida åldrad hud. Den väcker liv i huden och ger den ny lyster. Utöver effekterna av åldrande har vår nutida livsstil en direkt inverkan på hur elastinet, som ger huden dess smidighet, fungerar. Extrakt av mejram väcker hudens åtstramande potential till liv och stärker den. Huden känns fastare, spänstigare och smidigare.

Minskad fasthet är ett tecken på tidens gång, men också resultatet av att hudens spänst blir svagare.Phyto-complex Pro-Firm 7, ett unikt komplex med 7 kraftfulla växtbaserade extrakt, verkar på djupet för att göra huden fastare på alla nivåer. Ansiktet återfår sin spänst och huden känns ungdomligare.

  • Täpper inte till porerna
  • Toleranstestad under kontroll av hudläkare
  • Främjar en smidig, elastisk hud
  • Ger huden nytt liv
  • Lystergivande
  • Passar en mogen hud

Innehåll: 30 ml

 

Användning

Applicera över ansikte, hals och dekolletage. Applicera morgon och kväll på rengjord, torr hud i ansikte och nacke genom att massera försiktigt tills den är fullt absorberad. En särskild applikationsteknik är tillgänglig för denna produkt

 

Upptäck mer som l'Intégral Firming Concentrated Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.