Doll Face
Pretty Puff

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas
99 kr
99 kr
Variant : Green Tea Konjac Cleansing Sponge
Beskrivning

Denna fantastiska (och naturliga!) rengöringsprodukt är ett absolut måste hemma i badrummet hos alla som älskar att göra det där lilla extra för huden. Pretty Puff Green Tea Konjac Cleansing Sponge är en ultramjuk rengöringssvamp gjord på 100% naturligt fiber från konjaktsrot, som bara det gör den rik på mängder av hudvårdande vitaminer, antioxidanter, mineraler och fettsyror. Den är dessutom helt fri från konseveringsämnen och berikad med den kraftfulla antioxidanten grönt te, som har både fuktgivande och antiinflammatoriska egenskaper, samt agerar skydd mot fria radikaler.

Pretty Puff Green Tea Konjac Cleansing Sponge tar du din rengöring till en helt ny nivå; den rengör noggrant genom att avlägsna smuts, restprodukter och olja från hudytan, den hjälper även till att lossa på- och avlägsna pormaskar. Den texturerade ytan ger en mild exfoliering som bidrar till en otroligt len, mjuk och lysterfull hud varje dag.

  • 100% naturligt fiber från konjatsrot

  • 100% fri från konserveringsämnen

  • Grönt te

  • Milt exfolierande

Användning

Skölj alltid din Konjac Sponge innan användning, samt dränk i vatten till den har expanderat. Jobba i en cirkulerande rörelse över hela ansiktet och hals. Skölj ur igen när du är klar. För bästa resultat, använd med din favoritrengöring eller peeling från Doll Face. Svampen kommer torka av sig själv efter att du använt den.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt