Doll Face
Pretty Puff

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 20 kr

79 kr 99 kr

Du sparar 20 kr

79 kr 99 kr

Variant : Natural Konjac Cleansing Sponge
Beskrivning

Denna fantastiska rengöringsprodukt är ett absolut måste hemma i badrummet hos alla som älskar att göra det där lilla extra för huden. Pretty Puff Original Konjac Cleansing Sponge är en rengöringssvamp gjord på 100% naturligt fiber från konjaktsrot, vilket gör den rik på mängder av hudvårdande vitaminer, antioxidanter, mineraler och fettsyror. Den är dessutom helt fri från konseveringsämnen!

Med Pretty Puff Original Konjac Cleansing Sponge tar du din rengöring till en helt ny nivå; den rengör noggrant genom att avlägsna smuts, restprodukter och olja från hudytan, den hjälper även till att lossa på- och avlägsna pormaskar. Den texturerade ytan ger en mild exfoliering som bidrar till en otroligt len, mjuk och lysterfull hud varje dag.

  • 100% naturligt fiber från konjatsrot

  • 100% fri från konserveringsämnen

  • Milt exfolierande

Användning

Skölj alltid din Konjac Sponge innan användning, samt dränk i vatten till den har expanderat. Jobba i en cirkulerande rörelse över hela ansiktet och hals. Skölj ur igen när du är klar. För bästa resultat, använd med din favoritrengöring eller peeling från Doll Face. Svampen kommer torka av sig själv efter att du använt den.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.