By Terry
Cellularose Hydra-Toner

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från By Terry för minst 500 kr och få en lyxig necessär med Hyaluronic Powder Mini 1,3 gram, värde 200 kr. 

Passar ihop med
Beskrivning

By Terry Cellularose Hydra-Toner är en energigivande ansiktstoner för en fräsch start på dagen! Med en mild, alkoholfri formula som varsamt avlägsnar orenheter och förbereder huden för resten av din hudvårdsrutin. Stamceller från vit ros verkar för att vårda huden, avlägsna gifter och främja hudens förmåga att ta upp syre, samtidigt som molekyler hjälper till att återfukta och dra ihop porerna. Med en pigg doft av ros.

Innehåll: 200 ml

Användning

Använd morgon och kväll. Häll på morgonen några droppar i handflatan och badda i ansikte och på hals, och på kvällen som en del av din rengöringsrutin; använd en bomullsrondell för att varsamt badda ansiktet.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Citric Acid,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Sodium Benzoate,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Sodium Hydroxide,Benzophenone-4,Sorbitol,Parfum / Fragrance,ROSA ALBA LEAF CELL EXTRACT,AQUA /WATER,CI 17200 / RED 33. (T1308/A)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Cellularose Hydra-Toner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.