COSRX
COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Hyaluronic Acid Hydra Power Essence en toner som kan liknas vid flera glas vatten för huden. Tonern är formulerad med höga halter av havtornsvatten och natriumhyaluronat (från hyaluronsyra) som bidrar med intensiv fukt och fuktbindning även på djupare hudlager. Huden känns mjuk, mättad och smidig med reducerade torrhetslinjer och en ungdomlig lyster.

  • Passar alla hudtyper, extra fördelaktig till uttorkad hud
  • Intensivt återfuktande
  • Gör huden smidigare

Innehåll: 100ml

Användning

Efter rengöring och toning, applicera 1-2 pumpar av dHyaluronic Acid Hydra Power Essence i ansiktet. Klappa varsam in produkten för maximal absorption och fortsätta med din hudvårdsrutin. För bästa resultat, kombinera med COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate,1,2-Hexanediol,Panthenol,Ethyl Hexanediol,Hippophae Rhamnoides Water

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.