Lumene
Herkkä

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Soothing Facial Tonic 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Soothing Facial Tonic är ett vårdande ansiktsvatten speciellt framtagen för en känslig och reaktiv hud. Det är en perfekt avslutning på din rengöringsrutin, och avlägsnar eventuella makeuprester, återfuktar och reducerar rodnad/ irritation samt förebygger stramhet. Soothing Facial Tonic hjälper till att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans och har en rogivande effekt för en behaglig och balanserad känsla.

Soothing Facial Tonic är framtagen i samarbete med Allergi- och Astmaförbundet i Finland.

  • Milt ansiktsvatten för en känslig hud

  • Doftfri

  • Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare, SLS, mineralolja och doftämnen

  • Innehåller 96% naturliga ingredienser

Innehåll: 200 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Sodium PCA,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sorbic Acid,Sodium Hydroxide,Allantoin,Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract,Propanediol

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product