M Picaut Swedish Skincare
Hydrating Water

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
329 kr
329 kr
Variant : 100 ml
Passar ihop med
M Picaut Swedish Skincare
100 ml
Beskrivning

Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform som ger en intensiv återfuktning och balanserar hyn, samtidigt som det tar bort de sista resterna av make-up. Baserad på Aloe Vera och Trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande. Väldigt fin som ansiktsvatten, framför datorn, på flygresor som after sun för att behålla solbrännan längre eller efter rakning. Kan med fördel även användas utav män.

  • Ökar celluppbyggnaden.

  • Lätt sammandragande på porerna.

  • Förbereder huden för vårdande produkter.

  • Parfymfri.

  • Lämplig för alla hudtyper.

Innehåll: 100 ml

Användning

Spraya en fin dusch efter rengöringen för att ta bort de sista resterna av make-up och för att bättre förbereda huden för återfuktning.

Ingredienser

Aqua (vatten),*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar,Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera Barbadensis)*,Glycerin (från Kokosoja)*,Hamamelis Virginiana Extract (Trollhassel)*,Alcohol (Konservering),Phenoxyethanol (Konservering),Potassium Sorbate (Mild konservering)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product