Nuxe
Eau Démaquillante Micellaire

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Micellar Cleansing Water 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

Ett effektivt rengöringsvatten som tar bort orenheter och make-up rester på ansikte och ögon. En micellär formula för ultra-mild rengöring. Ett enda tidsbesparande steg för ren och mjuk hud. Fräscht, lugnande och mjukgörande vatten.

I en enda funktion, eliminerar detta alkohol- och parfymfria rengöringsvattnet alla föroreningar från ansikte, ögon och läppar. Dess friska konsistens och blommiga doft avlägsnar alla spår av smink från ditt ansikte och lämnar det helt rengjord och tonat.

Kärnan av aktiva substanser med rosor som lugnar och mjukar upp huden. Rosvatten toner och Grönt te har anti-oxiderande egenskaper.

  • Passar alla åldrar & hudtyper, även den mest känsliga hud.

  • Fysiologiskt pH-värde, alkohol- & parfymfri vilket gör den perfekt för användare av linser.

  • Oftalmologiskt & dermatologiskt kontrollerad.

  • Täpper ej igen porerna.

  • Feminin & fräsch doft utan allergener.

  • Är ej fet & behöver inte sköljas bort.

  • 97% ingredienser av naturligt ursprung.

  • NUXE använder varken animaliska ingredienser, mineraloljor eller färgämnen.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera med en bomullstuss på ansikte, ögon, läppar och hals. Skölj ej.

För att lugna trötta ögon kan du fukta en bomullstuss och klappa lätt över ögonen.

Ingredienser

Glycerin,Citric Acid,Tetrasodium EDTA,Linalool,Sodium Hyaluronate,Benzyl Alcohol,Dehydroacetic Acid,Sodium Hydroxide,Caprylyl/Capryl Glucoside,Allantoin,Coco-Glucoside,Capryloyl Glycine,Parfum/Fragrance,Aqua/Water,Rosa Damascena Flower Water

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product