Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Turbo Face Serum 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Un-Wrinkle Turbo - den mest potenta lösningen för smärtfria, nål-fria resultat som ger intryck av en ungdomlig, naturlig look - inte opererad. Turboladdad formula hjälper till att förebygga uppkomsten av de sex mest envisa djupaa rynkorna och linjerna i ansiktet, så som de i pannan, bekymmersrynkorna, labialvecken, kråksparkarna, smilrynkorna och linjerna runt läpparna.

Patentskyddad formula med totalt 72% anti-aging neuropeptider och peptider. Den innehåller ursprunliga Un-Wrinkle blandning med 23% och är nu turboladdad med ytterligare 49%. Målsättningen är att förändra utseendet på de sex mest envisa djupa rynkor och linjer i ansiktet med denna turboladdade blandning av 18 potenta anti-aging neuropeptider och peptider med 72% samt med hyaluronsyra och A,C och E vitamin.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera två gånger dagligen på rengjort ansikte och med fortsatt användning. Kan riktas till problem-områden eller användas på hela ansiktet.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.