SQOOM
SQOOM xCential H+

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

SQOOM xCential H+ är en anti-aging gel som tillsammans med SQOOM-enheten reducerar synbarheten av rynkor och fina linjer. Huvudingrediensen i produkten är hyaluron som är välkänt fuktighetsbevarande ämne. När vi åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket bidrar till att rynkor och fina linjer kan uppstå.

xCental H+ hjälper vid regelbunden användning till med hudens cellförnyelse, även för dig med problemhy. Den fungerar även perfekt till att använda som nattmask.

  • Använd endast tillsammans med en SQOOM-enhet.
  • Dermatologiskt testad.
  • Innehåll: 50 ml

Användning

Vi rekommenderar att du genomför rengörningsprogrammet före varje behandling.

Applicera gelen varsamt på transducern eller direkt på huden på området som du vill behandla. Slå på apparaten genom att trycka på POWER-knappen och välj program W med STEP-knappen eller program I (grön) för det känsliga området kring ögonen. Håll din SQOOM så att du vidrör kontakthandtagen på båda sidorna.
Håll transducern mot huden på området som du vill behandla och rör den med långsamma, mjukt cirkulerande rörelser.

Vi rekommenderar att du lämnar gelen kvar på huden som en mask över natten när du gör behandlingen på kvällen. Om du däremot gör behandlingen på morgonen eller under dagen rekommenderar vi att du sköljer ditt ansikte efter behandlingen.

  • Behandlingstid: 8-12 min.
  • Användning: En gång i veckan. Använd dagligen för snabbare resultat.

Tips: Utöver det normala H+ (W) programmet, kan du även använda M och L-programmen.

Ingredienser

Sodium Hyaluronate,Aqua,Alcohol,Lecithin,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Hydroxide,Xylitol,Xylitylglucoside,Anhydroxylitol,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Lepidium Sativum Sprout Extract,Glyceirn,Inula Viscosa Flower/Leaf/Stem Extract,Xanthan Hum

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som SQOOM xCential H+

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.