TVÅL
TVÅL Vitamin C

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

C-vitamin hjälper till att återuppbygga kollagen, bleka åldersfläckar och ge din hud en ökad lyster i största allmänhet, men det är tvärr mycket ostabilt i en kräm eller lösning (c-vitamin bryts ner i kontakt med vatten och ljus).

För att lösa detta problem, och ge dig den mest aktiva form av c-vitamin som finns (L-ascorbic acid), så packade TVÅL denna produkt som ett pulver i en brun glasburk. Du blandar själv till din C-vitaminkräm varje kväll, och får på så sätt en färsk, aktiv dos varje gång!

Blanda pulvret i din favorit TVÅL-kräm eller toner. Ett tips är att använda ”Good Night, Mister!” - detta då en vattenlösning löser upp pulvret snabbare än en tjockare kräm.

Innehåll: 10 g

Användning

Ta ett halv mått av medföljande skopa, och blanda i din kräm eller toner. Ett halvt mått i en ”normal” mängd kräm (för en applikation) ger en c-vitamin koncentration på 15-20%.

Ingredienser

L-Ascorbic Acid.

Upptäck mer som TVÅL Vitamin C

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.