Sisley
Botanical D-Tox

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 432 kr

1727 kr 2159 kr

Du sparar 432 kr

1727 kr 2159 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Botanical D-Tox är en månadslång intensivbehandling för natten, den mest gynsamma tiden på dygnet för hudens cellregeneration att förebygga uppkomst av trötthet. Den är högkoncetrerad på växtextrakt som gör ett omfattande jobb på tre viktiga punkter inom hudens detox-process. Botanical D-Tox främjar hudens avgiftning* med hjälp av rispeptid-extrakt, och den stimulerar också hudens egna försvar mot antioxidativ stress** tack vare extrakt från einkorn-vete.

Sist men inte minst så får huden även en härlig boost-effekt med hjälp av extrakt från ginkgo biloba, rosmarin och humle. Eteriska oljor kompletterar produkten med underbara dofter och ger en avslappnande känsla vid applikation.

När månadsbehandlingen är slut kommer huden att kännas uppljusad med reducerade trötthetstecken och förnyad lyster.

  • Detoxande nattbehandling

  • Koncentrerad

  • Stimulerar också hudens egna försvar mot antioxidativ stress

  • Lystergivande

  • Boostande effekt

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera Botanical D-To på kvällen på ansikte, hals och dekolletage, antingen som enda behandling eller under din vanliga nattkräm.

*ex-vivo- test gjort på ingrediens
**in-vitro-test gjort på ingrediens

Upptäck mer som Botanical D-Tox

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.