L'Oréal Paris
L'Oreal Paris Revitalift Cica Cream Eye

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

L'Oreal Paris Revitalift Cica Creme Eye är en innovativ och effektiv ögonkräm som är berikad med extrakt från centella asiatica, även känd Tigerört, som är en kraftfull växt som hjälper till att reducera synligheten av ålderstecken. Formulan är närande och har en lätt konsistens som inte känns fet.

Revitalift Cica Creme Eye har en hypoallergen formula och testad under dermatologisk och oftalmologisk kontroll på känslig hud. Tillsammans med koffein och sheasmör hjälper den till att stärka hudens skyddsbarriär samt reducerar synligheten av rynkor och fina linjer.

  • Reducerar synlighet av fina linjer och rynkor
  • Hypoallergen ögonkräm

Innehåll: 15 ml

Centella Asiatica

Centella asiatica eller även kallad "Tigerört" har i århundraden använts inom traditionell kinesisk medicin tack vare sina kraftfulla läkande egenskaper. Enligt legenden brukade tigrar rulla sig på växten för att lindra sina sår. Det är även dokumenterat att centella asiatica kan bidra som ett kraftfullt försvar mot inflammaging, en typ av åldrande som är ett resultat av återkommande, ofta osynliga, mikro-inflammationer i huden.

Användning

Applicera cremen varje morgon eller kväll genom att dutta lätt med fingertopparna längs med ögonkonturen, från den inre ögonvrån mot den yttre. Ett tips är att använda ringfingret vid applikation, då det är det svagaste fingret på handen och huden kring ögonen är extremt tunn.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.