Babor
Babor Ampoule Concentrates FP Lift Express Fluid

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ett aktivt koncentrat som främjar ökad fasthet i huden, reducerar synlighet av linjer och rynkor samt ger en uppstramande effekt på en glåmig och trött hud. Lift Express främjar cellkommunikationen, stärker barriärfunktionen och hjälper till att bevara fukten längre i vävnaden för en jämn och ungdomlig utstrålning. Innehåller bio-polymer matrix; ett cellulosaderivat som bidrar med en uppstramande effekt, neuro-receptor-peptid som främjar en förbättrad textur, samt sorbitol och betain som verkar återfuktande och lugnande.

  • Aktivt koncentrat
  • Passar en mogen/förtida åldrad hud
  • Ökar fasthet
  • Reducerar linjer & rynkor
  • Främjar cellkommunikation
  • Ingår i kategorin Anti-Age

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Babor Ampoule Concentrates går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller om man hellre vill använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt, morgon eller kväll. Bryt flaskhalsen och häll fluiden i handflatan. Applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Följ upp med passande dag/nattkräm.
Observeras att ampullerna endast är avsedda för utvärtes bruk.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.