Clarins
Clarins Vital Light Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Få fastare och jämnare hud med mer lyster. Detta effektiva koncentrerade serum minimerar synbart rynkor och fina linjer, samtidigt som det hjälper till att reducera synbarheten av mörka åldersfläckar. En kombination av Hexylresorcinol och extrakt av Spergulariaväxten tränger ner på djupet och ger jämnhet och lyster till huden.

Hexylresorcinol är en ingrediens mot pigmentfläckar och den hjälper till att reglera melanin-syntesen. Hexylresorcinol utvinns ur en syntetisk process i Clarins Laboratorier och blockerar melanogenesis på två sätt: 1) blockerar tyrosinase, ett nyckelenzym i melanogenesis och 2) blockerar peroxidase, som är uppkomsten till pigmentfläckar. Hexylresorcinol är en molekyl som finns naturligt i vete och råg.

  • Passar alla hudtyper.
  • Hypoallergen.

Användning

Applicera en gång om dagen, morgon eller kväll. Massera in på ansikte och hals innan återfuktande kräm.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Sodium Polyacrylate,Sodium Benzoate,Ascorbic Acid,Biosaccharide Gum-1,Methyl Gluceth-20,Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyloyl Hydroxythreonine,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Cedrelopsis Grevei Bark Extract,Atractyloides Lancea Root Extract,Tiliroside,Cochlearia Officinalis Flower/Leaf/Stalk Extract,Spergularia Rubba Extract,Hexylresorcinol,CI 41700/Red 4

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Clarins Vital Light Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.