Sisley
Hydra-Global Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 457 kr

1828 kr 2285 kr

Du sparar 457 kr

1828 kr 2285 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Sisley Hydra-Global Serum

Sisley Hydra-Global Serum är den främsta dagliga grundläggande vården som stärker hudens förmåga att återfukta sig. Som expert på fuktgivning i en duo: den dagliga användningen och kombinationen av serumet och vård optimerar de fuktgivande åtgärderna på huden. Serumet har Hydra-Globals doftsignatur: de essentiella oljorna från salvia, lavendel och mejram ger produkten dess naturliga doft.

  • Kraftfull fuktaktivator, serumet agerar på de 3 nyckeletapperna i vattencykeln genom att utnyttja kraften i naturligt förekommande aktivatorer.
  • Det höjer fuktreserverna. Tack vare sina extrakt av jäst från Tequilaagave och Johannisbrödsfrön höjer det mängden hyaluronsyra.
  • Fuktlagret återuppbyggs. Tack vare extraktet av knoppar från Kryptomeria, som hjälper till att fånga in och behålla fukten, återfår så huden sin smidighet.
  • Det underlättar fuktcirkulationen i överhuden. Tack vare extrakt av styvmorsviol, som återaktiverar fuktens passage till cellerna, blir huden fuktmättad.
  • Det håller kvar långvarig fukt i huden. Extrakt av iris skyddar hyaluronsyran som nybildats och extrakt av edelweiss stärker tätheten på ytan. Genomdränkt av fukt är huden mer elastisk.

Innehåll: 30 ml

Användning

Upptäck mer som Hydra-Global Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.