Sisley
Hydra-Global Serum

I lager Fri frakt Redo att skickas
2285 kr 2285
2285 kr 2285
Variant :
Beskrivning

Sisley Hydra-Global Serum

Sisley Hydra-Global Serum är den främsta dagliga grundläggande vården som stärker hudens förmåga att återfukta sig. Som expert på fuktgivning i en duo: den dagliga användningen och kombinationen av serumet och vård optimerar de fuktgivande åtgärderna på huden. Serumet har Hydra-Globals doftsignatur: de essentiella oljorna från salvia, lavendel och mejram ger produkten dess naturliga doft.

  • Kraftfull fuktaktivator, serumet agerar på de 3 nyckeletapperna i vattencykeln genom att utnyttja kraften i naturligt förekommande aktivatorer.
  • Det höjer fuktreserverna. Tack vare sina extrakt av jäst från Tequilaagave och Johannisbrödsfrön höjer det mängden hyaluronsyra.
  • Fuktlagret återuppbyggs. Tack vare extraktet av knoppar från Kryptomeria, som hjälper till att fånga in och behålla fukten, återfår så huden sin smidighet.
  • Det underlättar fuktcirkulationen i överhuden. Tack vare extrakt av styvmorsviol, som återaktiverar fuktens passage till cellerna, blir huden fuktmättad.
  • Det håller kvar långvarig fukt i huden. Extrakt av iris skyddar hyaluronsyran som nybildats och extrakt av edelweiss stärker tätheten på ytan. Genomdränkt av fukt är huden mer elastisk.

Innehåll: 30 ml

Användning

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.