Sisley
Sisleÿa l'Integral Anti-Wrinkle Concentrated Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 1350 kr

3149 kr 4499 kr

Du sparar 1350 kr

3149 kr 4499 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Wrinkle Concentrated Serum

Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Wrinkle Concentrated Serum är ett återfuktande serum som tränger djupt ner i huden för att förebygga uppkomsten av fina linjer och rynkor. Naturligt åldrande samt vår livsstil skadar kollagenproduktionen, som gör huden smidig. Extrakt från porcelana-kakao, vilket är en ny aktiv ingrediens hos Sisley, är mycket rik på polyfenoler och bidrar till att väcka och främja hudens antirynkpotential. Detta bidrar till förebyggandet av fina linjer och rynkor.

Rynkor är också resultatet av djupgående förändringar i strukturen och sammansättningen av läderhuden. En kombination av kraftfulla, växtbaserade aktiva ingredienser (sojapeptid, blå agavejäst, blad från vitpil, nypon och irisextrakt) verkar på olika nivåer i huden för att ge ett komplett försvar mot rynkor. Rynkorna slätas ut inifrån och ansiktsdragen blir mer avslappnade vilket bidrar till att ansiktet ser yngre ut.

  • Återfuktande serum
  • Anti age
  • Passar en mogen hy med fina linjer
  • Aktiva ingredienser

Innehåll: 30 ml

Upptäck mer som Sisleÿa l'Integral Anti-Wrinkle Concentrated Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.