TVÅL
Golden Olive Face Serum

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

TVÅL Golden Olive Face Serum

Skäm bort din hud varje dag med ett par droppar av detta serum, och upptäck vad naturens underverk oliver och havstorn kan göra. Squalane tas fram naturligt ur oliver, och den molekylära sammansättningen är nästan identisk med den av hudens sebum och detta gör att den lätt tas upp av huden och verkligen gör nytta. Squalane förbättrar din huds förmåga att stå emot påfrestningar genom att ge näring, fukt och syre till huden.

Den är också naturligt antibakteriell, så den är till stor hjälp om du besväras av acne. Dess fuktande egenskaper gör squalane till en effektiv hjälp att mjuka upp och minimera små linjer och rynkor. Havstorn är en naturlig källa av stora mängder A, C och E vitaminer, karotener, flavonoider, essentiella fettsyror och phytosteroler, vilka alla är mycket viktiga för en sund och frisk hud. Den är också mycket rik på B1, B2, K och P vitaminer samt mer än två dussin microelement. Golden Olive Face Serum är helt enkelt en samling av det bästa naturen har att erbjuda, och den är otroligt välgörande för alla hudtyper.

Hur använder jag den?

Massera in ett par droppar på väl rengjord hy varje dag. Den kan användas morgon och kväll. Följ upp med fuktighetskräm (om du har fet hy så kan du använda serumet istället för fuktighetskräm)

Ingredienser

Olive squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Geranium (Pelargonium graveolens) Essential Oil.

FAQ

Hur kan den vara bra för alla hudtyper?
Till skillnad från ett farmaceutisk tillvägagångsätt, där man koncentrerar sig på problemet i fråga och bara behandlar det (tex acne, eksem, torr hud osv), så fokuserar den naturliga på att ta hand om helheten. Ämnena i squalane och havstornsolja hjälper din hud att bli stark och motståndskraftig. Du kommer märka att din hud inte störs av yttre påfrestningar på samma sätt, och den kommer att kunna hitta tillbaka till sin naturliga balans.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.