Sensai
Chosen Skincare Kit

Ej i lager Fri frakt
2435 kr 2435
2435 kr 2435
Variant :
Beskrivning

Sensai Chosen Skincare Kit

Ett idealiskt kit för dig med bandhy eller som helt enkelt behöver ge huden en extra boost av fukt. Detta kit rekommenderas av en av våra hudterapeuter, Katharina, till dig med blandhy som önskar mer fokus på anti-age.

  • Produkterna i detta kit är full-size.
Detta kit innehåller:
1 x Sensai Cellular Performance Lotion I (Light)
1 x Sensai Cellular Performance Emulsion I (Light)
1 x Sensai Silky Purifying Step 1 Cleansing Gel
1 x Sensai Silky Purifying Step 2 Mud Soap (Wash&Mask)
Steg 1:

Sensai Cellular Performance Lotion I (Light) - En djupgående och snabb borttagning av makeup och smuts. Denna rengöringsgel rengör din hud i första steget och ger en återfuktad och lyxig känsla.

Steg 2:

Sensai Silky Purifying Step 2 Mud Soap (Wash&Mask) - Denna lätta och snabbt skummande tvål kan också användas som en mask. Återfuktar huden samtidigt som den reglerar talgproduktionen.

Steg 3:

Sensai Cellular Performance Lotion I (Light) - En uppfriskande lotion som återfuktar och stramar din hud, samt lägger en grund för efterföljande produkter och behandlingar. För fet hy och blandhy.

Steg 4:

Sensai Cellular Performance Emulsion I (Light) - En lätt balanserande emulsion som hjälper till att ge en ungdomlig vitalitet och som packar in huden i en mjuk, fuktig slöja. För normal till fet och blandhy.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.