bareMinerals
Skinsorials

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 107 kr

428 kr 535 kr

Du sparar 107 kr

428 kr 535 kr

Variant : Brilliant Future Age Defense and Renew Eye Cream 15 g
Kampanj

Köp två valfria produkter från bareMinerals så får du just nu en lyxig gåva - en necessär fylld med härliga skönhetsfavoriter från bareMinerals, värde 750 kr

Beskrivning

En underbar ögonkräm från bareMinerals, speciellt formulerad för att hjälpa och stärka hudens egna förmåga att förebygga framtida tidiga ålderstecken kring just ögonområdet. Brilliant Future™ Eye Cream jobbar med att reducera ålderstecken så som mörka ringar, påsighet och fina linjer, för ett mer utvilat och vaket intryck.

Brilliant Future™ Eye Cream är berikad med mineralen mangan, naturligt framställda botaniska ingredienser samt åldersförebyggande peptider specifikt utvalda för att förnya och återfukta den känsliga, tunna huden runt ögonen.

  • Dermatologiskt & oftamologiskt testad

  • Ingår i Correctives-serien

Innehåll: 15 g

Specifikationer

En kraftfull formula arbetar på tre sätt för att hjälpa din hud att bevara en hälsosam lyster:

1. Bekämpar tidiga åldertecken: Innehåller två vitaliserande peptider för att reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor, hjälper till att låsa in fukt samt återuppliva hudens elasticitet. Chai Hu extrakt stödjer hudens naturliga ungdomliga utseende.
2. Verkar avsvällande och reducerar synligheten av mörka ringar med hjälp av tre ingredienser: Vitamin C för att ljusa upp och jämna ut hudtonen, alfa alfafrö för att reducera svullnad och mörka ringar, samt vit hagtorns-extrakt för att ge energi.
3. Bekämpar miljörelaterad stress: mineralen mangan hjälper till att stödja hudens naturliga förmåga att bekämpa ålderstecken orsakade av miljörelaterad stress och torrhet.

Användning

Massera varsamt en liten mängd runt ögonområdet morgon och kväll.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.