bareMinerals
Brilliant Future Age Defense and Renew Eye Cream

I lager Fri frakt Redo att skickas
535 kr 535
535 kr 535
Variant :
Beskrivning

En underbar ögonkräm från bareMinerals, speciellt formulerad för att hjälpa och stärka hudens egna förmåga att förebygga framtida tidiga ålderstecken kring just ögonområdet. Brilliant Future™ Eye Cream jobbar med att reducera ålderstecken så som mörka ringar, påsighet och fina linjer, för ett mer utvilat och vaket intryck.

Brilliant Future™ Eye Cream är berikad med mineralen mangan, naturligt framställda botaniska ingredienser samt åldersförebyggande peptider specifikt utvalda för att förnya och återfukta den känsliga, tunna huden runt ögonen.

Innehåll: 15 g

Specifikationer

En kraftfull formula arbetar på tre sätt för att hjälpa din hud att bevara en hälsosam lyster:

1. Bekämpar tidiga åldertecken: Innehåller två vitaliserande peptider för att reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor, hjälper till att låsa in fukt samt återuppliva hudens elasticitet. Chai Hu extrakt stödjer hudens naturliga ungdomliga utseende.
2. Verkar avsvällande och reducerar synligheten av mörka ringar med hjälp av tre ingredienser: Vitamin C för att ljusa upp och jämna ut hudtonen, alfa alfafrö för att reducera svullnad och mörka ringar, samt vit hagtorns-extrakt för att ge energi.
3. Bekämpar miljörelaterad stress: mineralen mangan hjälper till att stödja hudens naturliga förmåga att bekämpa ålderstecken orsakade av miljörelaterad stress och torrhet.

Användning

Massera varsamt en liten mängd runt ögonområdet morgon och kväll.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.