Estée Lauder
Advanced Night Repair

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
685 kr
685 kr
Variant : Eye Concentrate Matrix 15 ml
Beskrivning

Estée Lauder lanserar här sin allra första ultranärande, stärkade formula med innovativ 360° Matrix Technology som agerar likt en kudde som boostar med support, och som ger ögat en fräsch och "vaken" look. Den avancerade formulan verkar för en reducerad synlighet av fina linjer och rynkor, men tar sig an även påsar och mörka ringar under ögonen.

360° Matrix Technology tillsammans med den speciella massage-applikatorn ger en stärkande effekt kring hela det delikata området kring ögonen, medan formulan ger intensivt med fukt och näring i upp till 24 timmar med dubbelkoncentrerad hylauronsyra.

  • Multiverkande ögonserum som tar sig an flera tecken på åldrande

  • Avancerad formula

  • Applikator med massagefunktion

  • Reducerar- & förebygger torrhet

  • Har en reducerande verkan på mörka ringar & påsar under ögonen

  • Stimulerar cirkulationen

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera morgon och kväll. Använd massageapplikatorn och "rulla" varsamt under vardera ögon tre gånger. Massera sedan i en 360-cirkel runt hela ögat, avsluta genom att badda in produkten med ringfingret till den har absorberats helt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product