Peter Thomas Roth
Peptide 21 Wrinkle Resist Eye Cream

Slutsåld Fri frakt från 249kr

Du sparar 175 kr

700 kr 875 kr

Nyhet

Du sparar 175 kr

700 kr 875 kr

Variant : 15 ml
Beskrivning

Peptide 21 Wrinkle Resist Eye är en rynkbekämpande ögoncreme innehållande hela med 21 peptider och neuropeptider, 2 gammaproteiner, 5 % Regu®-Age och 3 % Reforcyl®. Ålderstecken i ögonkonturen reduceras och kråkfötter, fina linjer och rynkor suddas ut. Banbrytande ingredienser förbättrar hudens struktur, elasticitet, lyster och ojämn hudton. Mörka ringar och svullnader minimeras, hudtonen ljusas upp och den känsliga ögonkonturen lämnas återfuktad och mer ungdomlig.

Innehåller bl a.
· 16 Peptider och 5 neuropeptider som reducerar förekomsten av fina linjer och rynkor.
· 2 Gammaproteiner utnyttjar de kraftfulla egenskaperna från asiatisk nattogummi, en banbrytande ingrediens som har en positiv effekt på hudens elasticitet, lyster, ojämn hudton och -struktur.
· 5 % Regu®-Age arbetar för att minska mörka ringar
· 3 % Reforcyl® återfuktar och jämna ut rynkor och fina linjer

En rynkbekämpande ögoncreme som återfuktar, ljusar upp och reducerar ålderstecken i ögonkonturen. Förbättrar hudens struktur, elasticitet, lyster och ojämn hudton. Mörka ringar och svullnader minimeras och huden lämnas med en föryngrande effekt. Passar alla hudtyper, mogen hud.

Tips! Förvara ögoncremen i kylen för en extra kylande och dränerande effekt på svullnader i ögonkonturen.

Applicera på rengjord hud i ögonområdet, kontinuerligt morgon och kväll. Endast för utvärtes bruk.

Upptäck mer som Peptide 21 Wrinkle Resist Eye Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.