Bioeffect
EGF Serum Special Edition

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

BIOEFFECTS EGF Serum Special Edition 2019 kombinerar element av två av Islands mest extraordinära resurser, vatten och lava. Innehållandes den internationella bästsäljaren EGF Serum: med den plantbaserade ingrediensen EGF som växer i kornplantan och rent geologiskt filtrerat isländskt vatten samt BIOEFFECT Body Intensive som är ett högkoncentrerat kroppsserum som motverkar åldrandets effekter och använder de beprövade anti-age effekterna i EGF (Epidermal Growth Factor) så att din hud känns slätare, mjukare och fastare.

 

Den intensivt återfuktande sammansättningen har utvecklats särskilt för torr hy och ojämnheter, och får huden att kännas mjuk och återfuktad samt mer ungdomlig och spänstig. BIOEFFECT © EGF Serum återställer hudens naturliga lyster och ger den ett föryngrande utseende. Det innehåller EGF, en viktig cellulär aktivator som ökar hudens naturliga förnyelse förmåga.  Den cellulära aktivator i BIOEFFECT EGF Serum växer i kornplantan, i växthus på Island. Tillsammans med BODY INTENSIVE levererar de oöverträffade resultat som en del av en effektiv hud - och kroppsvård.

 

Egenskaper:

  • Snabba synliga resultat
  • Passar alla hudtyper
  • Reducerar fina linjer och rynkor
  • Allergivänlig
  • Förbättrar hudens kvalitet
  • Inga konserveringsmedel eller färgämnen

 

Paketet innehåller:

EGF SERUM 15 ML + 7 ml

Body Intensive

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.