Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Starter Kit
Beskrivning

Skäm bort din hy med Ole Henriksen Nurture Yourself Essential Kit som ger dig tre utvalda favoriter i form av rengöring, mask och återfuktning!

Wonderfeel Double Cleanser är den ultimata spaupplevelsen för torr och känslig hy. Makeup, smuts och orenheter avlägsnas snabbt samtidigt som huden tillförs massor med vårdande fukt.

Underbara HydraClay Detox mask är det älskade, tredje steget i bästsäljande Power Peel Transforming Facial System. Med sin unika sammansättning av kaolin och fem botaniska oljor är det en mask som rengör huden på djupet på samma gång som huden fylls av fukt. Rogivande växtextrakt gör denna ansiktsmask mild nog att användas av den mest uttorkade och känsliga hy.

Nurture Me Moisturizing Crème är en skönt fyllig crème som bokstavligt talat smälter in i huden. Innehåller närande vitaminer som mjukgör och stärker hudens naturliga försvar. Särskilt lämplig för känslig hy och hy med tendens att rodna.

  • Intensivt återfuktande

  • Milt rengörande

  • Avlägsnar vattenfast- och long-wear-makeup

  • Vårdande

Upptäck mer som Nurture

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product