Swiss Clinic
Skin Reactive

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Swiss Clinic Skin Reactive

Världens första Microneedling+Dry Mask behandling! Skin Reactive är Swiss Clinic's mest potenta behandling inom Microneedling-familjen. Säg hej då till orenheter samt förstorade porer och addera kraftfulla anti-age egenskaper till din hud. Masken tillsammans med potenta aktiva ingredienser är utvecklade för att bidra till att jämna ut rynkor samt strama åt och föryngra huden. Och tillsammans med Skin Roller förbättras denna effekt ytterligare.

Hemmabehandling för

 • Förstorade porer
 • Anti-Age
 • Orenheter

Behandlingen består av två produkter. Skin Roller samt Face Dry Mask med anti-age-egenskaper. Produkterna samspelar genom att Skin Roller skapar tusentals mikrokanaler i huden, som simulerar en skada och stimulerar hudens naturliga läkningsprocess; produktion av kollagen och elastin, ökad blodcirkulation och skapandet av nya friska hudceller. Mikrokanaler ökar drastiskt hudens förmåga att absorbera de aktiva ingredienser och potenta anti-age egenskaperna som finns i maskens textil. Dessa två tekniker ger huden en optimal dos av aktiva ämnen utan vätskan, som kan förekomma i andra hudvårdsprodukter, och som kan torka ut huden.

Swiss Clinic rekommenderar behandling i 3-dagars cykler; tre dagars behandling, sedan 5 dagars vila för att låta huden återhämta sig och fortsätta förnyas. Repetera sedan behandlingen två gånger till. Genom att konsekvent simulera en skada, stimuleras hudens förmåga att naturligt läka och att producera nya hudceller vilket innebär att ärr kan tonas bort och försvinna.

*Kan variera mellan olika användare

Detta set innehåller:

Behandlingen bidrar även till:

 • Fylligare hud
 • Återfuktad hud
 • Stramare hud

Även om Skin Reactive är speciellt utvecklad för att strama åt huden och förebygga synliga ålderstecken så kommer även huden i allmänhet att få förbättrad struktur och ton. Som alltid med microneedling är det extremt viktigt att hålla verktygen desinficerade samt att se till att huden är ren och torr innan behandling. Vi rekommenderar Sanitizing Spray och att även se till att din Skin Roller förvaras på ett sätt som gör att nålarna hålls rena och intakta.

Användning

 • Rengör noggrant de områden du ämnar att behandla och torka med en ren duk.
 • Rulla Skin Roller under 2-4 minuter med ett jämnt tryck åt fyra olika riktiningar; vertikalt, horisontellt, och diagonalt både från höger till vänster och vänster till höger.
 • Sätt sedan direkt på masken över ansiktet och trä den över öronen.
 • Massera med runda rörelser på textilen över de mikronålsbehandlade områdena.
 • Låt masken sitta kvar i 15-20 minuter.
 • Förslut masken i den hygieniska förpackningen. Varje mask ska användas tre gånger. (Därav tre masker för en komplett behandling).

Rengör Skin Roller noggrant med Sanitizing Spray eller annan antiseptisk rengöring.

Genomför behandingen i 3-dagars cykler; tre dagars behandling, sedan 5 dagars vila. Fortsätt i tre cykler eller till dess att du erhållit önskat resultat.

Tips!

 • Säkerställ att du använder rätt sida av masken mot huden - den ljusrosa sidan.
 • Ta god tid på dig! För att vänja huden vid nålarna, börja med med lättare tryck och öka sedan trycket efter några behandlingar tills du når en nivå som passar dig.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.