Swiss Clinic
Skin Revival

5stars stars, based on 1 reviews
Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Microneedling + Fem Hyaluronsyror i ett!
Swiss Clinic Skin Revival är behandlingen för dig som vill reducera dina rynkor, tunna ut fina linjer och önskar mer glow och elasticitet i huden. Våra mikronålsbehandlingar är prisbelönta hudbehandlingar som är speciellt framtagna för att leverera maximal effekt under utförande i hemmet. Den är smärtfri, enkel att utföra på egen hand och bevisat effektiv.

Skin Revival är en behandling du utför i hemmet för:

 • Området kring ögon
 • Fina linjer
 • Behandla rynkor

Behandlingen består av två produkter; Skin Roller och Face Serum. Skin Roller är en micronålsbehandling med 540 silverpläterade mikronålar i japanskt kirurgiskt stål. När nålarna rullas över huden simuleras en skada i huden. Detta gör att kroppens naturliga läkeprocess startar, hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras och nya friska hudceller skapas.

Behandlingen bidrar även till:

 • Slätare hud
 • Stimulerad collagen elastin
 • Jämnare hudton och mer elasticitet

Efter micronålsbehandlingen ska en riklig mängd Face Serum appliceras. Serumet absorberas 300 % mer tack vare alla mikrohål i huden skapat av Skin Roller. Serumet består av en högkoncentrerad, lätt och silkeslen formula med fem hyaluronsyror och fem peptidkomplex. Den höga koncentrationen av dessa effektiva ingredienser med anti age-egenskaper främjar en intensiv återuppbyggnad av huden genom att bevara elasticiteten och förebygga att huden blir slapp.

Mer info

Swiss Clinic rekommenderar en behandlingsperiod om fem dagar i sträck med lika långt uppehåll, så huden hinner vila och återhämta sig. När huden återhämtat sig fortsätter du med en ny behandlingsperiod tills du nått önskat resultat. Det primära syftet med Skin Revival är att reducera rynkor, fina linjer och få en omedelbar glow men du kommer även att uppleva både en jämnare hud och en mer jämn hudton. Efter en behandling med Skin Revival upplever många att behovet för täckande smink tex foundation, concealer och puder minskar drastiskt.

Som alltid vid behandling med mikronålar är renlighet minst sagt betydande. Tänk på att alltid behandla på en torr, frisk och rengjord hy. Säkerställ att din Skin Roller är steriliserad och fri från bakterier. För att underlätta rengöringen av Skin Roller rekommenderar vi vår Sanitizing Spray. Var även noga med hur du förvarar din Skin Roller, så mikronålarna håller sig rena och intakta.

Undvik att behandla med Skin Revival om du:

 • Lider av hudsjukdom
 • Lider av överdriven ärrbildning (keloider)
 • Är gravid eller ammar
 • Har öppna sår i huden

Användning

Rengör alltid huden och torka med en ren handduk.

 • Rulla fram och tillbaka med ett jämnt tryck i 2-4 minuter i olika riktningar (vertikalt, horisontellt och diagonalt) på önskat område.
 • Applicera omedelbart Face Serum på området.
 • Rengör alltid din Skin Roller efter användning med Sanitizing Spray eller annan antiseptisk spray.
 • Upprepa behandlingen dagligen, på kvällen, i 5 dagar och låt sedan huden vila lika länge. Återuppta därefter behandlingen.

Tips!
Ha inte bråttom med behandlingen. Applicera ett lättare tryck i början för att din hud ska vänja sig på nålarna. Efter några behandlingar kan du gradvis öka trycket och hitta vad som passar din hud bäst.

 • Låt serumet påverka huden varje dag. För maximal komfort och effekt rekommenderar Swiss Clinic att du även applicerar serumet under de dagar du låter huden vila.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product