The Ordinary.
The Ordinary Set of Actives - Oily Skin

Ej i lager Fri frakt
240 kr 240
240 kr 240
Variant :
Beskrivning

The Ordinary Set of Actives - Oily Skin

The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna linje innehåller tre produkter som hjälper till att balansera oren hud, förebygga pormaskar och andra orenheter samt har en fin effekt på gamla acneärr.

  • The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution med 2%-ig formula hjälper till att effektivt exfoliera porernas invändiga väggar för att reducera- och förebygga orenheter samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

  • The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - Innehåller niacinamid (Vitamin B3) som verkar för att blemmor och tilltäpptheter samt balanserar talgproduktionen. En hög (10%-ig) koncentration av denna ingrediens stöds i formulan av zinksalt av pyrrolidonkarboxylsyra för att balansera synliga aspekter av talgaktiviteten.

  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil - Innehåller 100% kallpressad och ekologisk nyponfröolja. Nyponfröolja är rik på linolsyra, linolensyra och provitamin A, som alla bryts vid utvinning med värme. Processen att utvinna kallpressad olja är komplex, men gör att man kan bevara oljans egenskaper som att minska tecken på hudens åldrande och många andra hudtillstånd. Kan även ha fin effekt på en acne/problembenägen hud.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.