bareMinerals
Galactic Glow

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

bareMinerals Galactic Glow Skincare Set

bareMinerals Galactic Glow Skincare Set är ett härligt kit som hjälper till att återuppliva, återfukta och främja hudens naturliga skydd. Torr och trött vinterhy är ett minne blott med dessa veganska och skonsamma produkter som ger tillbaka energi och lyster effektivt. Perfekt som julklapp då den har allt huden behöver under vintern.

Setet innehåller; Pure Plush Deep Cleansing Foam som smidigt tar bort makeup och rengör skonsamt, Bare Haven Essential Moisturizing Soft Cream som återfuktar och har en utslätande effekt på huden, SkinLongevity Vital Power Infusion som ger elasticitet och vitalitet till huden samt Dirty Detox Skin Glowing and Refining Mud Mask som levererar viktiga vitaminer och mineraler till huden.

  • Passar normal till kombinerad hud
  • Limited edition
  • Lystergivande och återfuktande
  • Vegansk
  • Berikad med vitaminer och mineraler

Användning

Applicera en ärtas storlek av rengöringsfoamen Pure Plush på fuktad hud, massera upp ett mjukt skum för att lösa upp makeup och orenheter, sköj sedan av. Applicera lermasken Dirty Detox 1-3ggr/vecka på rengjord, torr hud. Låt sitta 10-15 min och skölj därefter av noga. Följ upp med Skinlongevity Vital Power Infusion för att boosta huden på djupet. Massera därefter in en klick av Bare Heaven Essential Moisturizing Soft Cream för rik återfuktning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.